Tehtävä 4
Lounaslista
Aloita ruokalistan suunnitelu avaamalla tyhjä runko TÄSTÄHuom! kopioi runko omalle www sivullesi
Tarvittavia linkkejä:
Oonan blogi
IsoMitta
Unilever
Tehtäväsi on suunnitella 5 viikon (ma - pe) ruokalista opiskelijaravintola Herkkuun.
(joka päivältä pitää löytyä pääruoka, kasvisruoka, energia lisäke, pääruoka salaatti ja jälkiruoka)Unilever
Tehtäväsi on suunnitella 5 viikon (ma - pe) ruokalista opiskelijaravintola Herkkuun.
Tehtävä 5
A"la Carte tehtävä
Ruokalistoja on useita erityyppisiä, kuten lounas- ja päivällislistat, à la carte –listat ja kiertävät ruokalistat.
Suunnittele ruokalista ravintolaan.
Kerro millainen ravintola on kyseessä eli pienimuotoinen selvitys kyseisen ravintolan liikeideasta. Liikeideasta kenelle markkinoidaan, mitä markkinoidaan ja millainen on ravintolan imago eli mielikuva.
Ruokalistalle kuuluvat seuraavat tuotteet:
Kaksi (2) alkuruokaa
kolme(3) pääruokaa
Kaksi(2) jälkiruokaa
Tehtävä 2
Ateriasuunnittelu
Valitse itselesi teema KESÄ, SYKSY, TALVI, KEVÄT
Tämän jälkeen suunnitele 3 ruokalajin MENU- kokonaisuus
(alku-, pää- ja jälkiruoka).
Laita tuotos tarkastettavaksi omille www-sivuillesi
Kun tuotos on hyväksytty.
Etsi tuotteille ruoka-ohjeet -->Tämän jälkeen muuta kaikki painot KILOIKSI TAI LITROIKSI (kg/l)
Tee JAMIX-ohjelmalla kaikista annoksiin liittyvistä
komponenteista (esim. pää-raakaaine, lisäke, kastike etc.)
resepti ja kokoa ruokalajeista menu
ruokamittoja2
Ruokien klassinen tarjoilujärjestys
Ruokalistojen suunnittelun perustat
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti